I. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
2009 - Szentkirályszabadja, Halott város


II. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
2010 - Tázlár, Ládahomoki lőtér


III. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
2011 - Tázlár, Ládahomoki lőtér


IV. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
A Kordon
2014 - Tázlár, Ládahomoki lőtér

A történet a Kordonnál kezdődött, ami az újonc zöldfülű stalkerek belépőpontja. Könnyű feladatok, egyszerűbb artifaktok, anomáliák és snorkok, minden ami szükséges ahhoz, hogy egy kezdő stalker ráérezzen a dolgokra. Tudják ezt jól a banditák is, ők is idetelepültek, hogy a stalkerek könnyen jött bevételeit könnyen elvegyék tőlük, és a katonaság sem nézte jó szemmel, hogy mit is keresnek ők itt.

V. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
Az elveszett helyőrség
2015 - Tázlár, Ládahomoki lőtér

Kutatók és tudósok érkeztek a Zónába, mert valami nem stimmel. Egy üres betonterület, hol korábban egy létesítmény állt, most semmi, de se törmelékek, se bontási nyomok, és mindez egyik napról a másikra. Az illetékes katonai egységeknek be kellett gyűjtenie a hely radar és más érzékelők adatait, hogy kiderüljön, mi történ az elveszett helyőrséggel.

VI. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
Újabb piknik az árokparton
2016 - Szentkirályszabadja, Halott város

Ahogy egyre jobban haladunk a Zóna közepe fele, úgy annál több és furcsább dolgok történnek. Pripyatban az edigiekhez képest is érdekesebb jelenések következtek be. Tömegesen eltűnt stalkerek testek nélkül, túlságosan instabil anomáliák, hirtelen megszaporodó majd eltűnő artifaktok. A helyiek attól tartottak, hogy egy újabb Piknik van készülőben.

VII. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
Project 31
2017 - Szentkirályszabadja, Halott város

A Clear Sky egyre aktívabb munkássága miatt folyamatosan kerültek elő a titkos és veszélyes kimenettel bíró egykori projektek. Akaratukon és tudtukon kívül ennek következménye képpen egy nagyon régi szupertitkos kísérlet került ki a szabadba, mely átmenetilag képes emberfeletti hatalmat biztosítani egy köztigazda testnek, amíg a hatalom nem talál egy másikat, hogy továbbálljon.

VIII. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
Uránváros
2018 - Veszprém, Front

Uránváros nevű kerület Pripyat eddig még nem annyira felfedezett külvárosi kerülete volt. Kiderül, hogy azért, mert egy buborék anomáliába került, melybe bár be lehet menni, de ki már nem. Aki bement az anomáliába, részese lett ennek a zárt zsebuniverzumnak, de nem emlékezett rá, hogy hogy került oda, csak hogy ő már ott van és él nap mint nap.

IX. S.T.A.L.K.E.R. CAMP
A Zóna nem játszótér
2019 - Veszprém, Front

Mióta a buborékanomália megszűnt Uránvárosban az élet ugyanolyan lett mint bárhol máshol. Újak jönnek, régiek halnak meg, szokványos stalker élet.

'20 S.T.A.L.K.E.R. CAMP
Menedék
2020 - Szabadszállás

[SZTORI HAMAROSAN MEGÍRÁSRA KERÜL, KIS TÜRELMET.]

'21 S.T.A.L.K.E.R. CAMP
Szilánkok-völgye
2021 - Molnaszecsőd

[SZTORI HAMAROSAN MEGÍRÁSRA KERÜL, KIS TÜRELMET.]

'22 S.T.A.L.K.E.R. CAMP
A szingularitás
2022 - Molnaszecsőd

[SZTORI HAMAROSAN MEGÍRÁSRA KERÜL, KIS TÜRELMET.]

'23 S.T.A.L.K.E.R. CAMP
Az üvegbálvány
2023 - Molnaszecsőd

[SZTORI HAMAROSAN MEGÍRÁSRA KERÜL, KIS TÜRELMET.]