NÉV: Dr. Otto
NEM: Férfi
ÉLETKOR: ISMERETLEN
MAGASSÁG: 180 cm
LOKÁCIÓ: ISMERETLEN
MEGFIGYELÉS: 2018 óta
A ZÓNÁBAN: 4 alkalommal
MEGFIGYELÉSEK KARAKTEREI

Dr. Otto Fuchs [4. szintű Haladó stalker]
Tudományos érdeklődését egy különleges, számára ismeretlen eredetű képződmény keltette fel: elmondása szerint a "dolog" meghazudtolta az eddig ismert fizikai modellek minden létező tételét. A szálak a Zónába vezettek, ezért a zavartalan kutatási munkákért cserébe csatlakozott a Clear Sky tudományos csapatához, ahol a Professzor keze alatt a képződmények szakértőjévé vált.

Az uránvárosi buborékanomáliában eltöltött idő alatt számára világossá vált, hogy a világ legzordabb csücskei is kifejezetten békések a Zóna legcivilizáltabb részeihez képest. Úgy gondolja, hogy a világ természetes rendjének a megőrzésé érdekében semmi se juthat ki a Zónából, a legjobb ha a külvilág sosem szerez tudomást a Zóna igazi természetéről. Ezt a nézetét megerősítette a Clear Sky konfliktusa a titkosszolgálatokkal, amelyet követően a jegyzőkönyveit és kutatási anyagait cenzúrázza.

Tagja volt a tudományos csapatnak, amit a Professzor a Zóna különös változásainak a vizsgálatára állított össze. A küldetés nem járt sikerrel, a menedék elpusztult, így csupán néhány műszer eredményeit sikerült továbbítania. A küldetés óta megváltozott a viselkedése: retteg hogy lehallgatják, meggyőződése hogy gonosz erők munkálkodnak körülötte, a tőle megszokottnál is szétszórtabb, mogorva és feledékeny. Ezen kívül már kifejezetten nem szereti, ha kávéval kínálják.

A Menedék pusztulása után Otto nem tért vissza az uránvárosi központba, ehelyett a közeli völgyben folytatta a kutatást. A személyes naplójából kiderült, hogy a mérési eredményeit meghamisította annak érdekében, hogy minden idejét a képződményszilánkok tanulmányozására fordíthassa. Ennek eredményeként sikerült megtalálnia a zavar forrását két képződmény kombinálásával: egy eddig sohasem látott emblémával ellátott, erősen lezárt tárolót.

Feltételezhető, hogy részben a tároló tartalma lehetett felelős a műszerek megzavarásában. Jelenlegi információink szerint a titokzatos tárolót még nem sikerült felnyitni.
További megjelölt képek =>